CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de juny del 2019

El Barri del Port estrena dilluns 1 de juliol 'Port Plaza Apartments' a Plaça dels Carros

Edifici del Port Plaza Apartments. Foto: Diari Més

El proper dilluns 1 de juliol entrarà en funcionament l'edifici d'apartaments turístics de la Plaça dels Carros que fins ara es trobava en rehabilitació (veure)

Un cop enllestida la reforma de l'històric edifici dels Porxos, Casa Melchor Lloveras, el Barri del Port incorpora una oferta turística de primer ordre. Segons publica el Diari Més, el Grup Blaumar ha apostat per aquesta zona de Tarragona per obrir 'Port Plaza Apartments', un conjunt d’apartaments situats a la plaça dels Carros que busca atreure turistes i visitants professionals per a estades curtes i llargues a la ciutat. 

El complex d’apartaments està situat en un edifici històric que data del 1861. Segons informa el Grup Blaumar, i publica el rotatiu, els apartaments estan reformats i se n’ofereixen de tres tipus: estudis o bé apartaments amb una o dues habitacions. L’empresa indica al mitjà que els clients també gaudiran de wifi disponible les 24 hores del dia, informació turística i recomanacions, venda d’entrades, sala d’estar, bugaderia, planxa i servei de neteja semanal.

Tipus d'apartaments


Pel que fa als estudis, es tracta d’apartaments tipus loft de 40 metres quadrats distribuïts en un sol espai. La seva capacitat màxima és de dos adults i un nen. Els clients també poden optar per un Estudi Premium –amb més llum i millors vistes- o l’Estudi amb terrassa.

Quant als apartaments amb un dormitori, tenen 50 metres quadrats i estan pensats per estances de tres persones. També hi ha la possibilitat de reservar un apartament amb un Dormitori Premium, el qual ofereix sostres més alts, grans finestres amb millors vistes i millor orientació. Així mateix es pot optar per apartaments d’un dormitori amb terrassa, situats als àtics de l’edifici.

En relació als apartaments amb dos dormitoris, aquests compten amb 60 metres quadrats amb capacitat per a quatre persones. En aquest cas també es poden millorar les vistes reservant els apartaments de dues habitacions Premium, amb sostres més alts, més lluminositat i grans finestres amb vistes de Tarragona.


La rehabilitació de la plaça


L'Associació de veïns del Port rep amb bons ulls per ara aquesta apertura ja que d'una banda "s'ha rehabilitat un edifici històric que estava en mal estat i se'l dóna nou ús" i d'altra banda "són apartaments turístics legals i regulats". A més l'entitat veïnal considera que "pot ser una oportunitat per dignificar i reactivar la plaça i un motiu més per seguir exigint la seva rehabilitació".