CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de juny del 2019

Tanca Calçats Luceño, nova víctima al Barri del Port

Una imatge de Calçats Luceño

Hiper Calçats Luceño del Barri del Port ja és història. La botiga ubicada al carrer Reial ha marxat finalment després de molt de temps fent front a una dificil situació i continuades pèrdues, sumant-se a una llarga llista d'establiments que han hagut de baixar la persiana al barri.

El seu propietari, Cristóbal Luceño, declarava fa un any que "és la pitjor compra de la meva vida" i que en cas de vendre-la perdria la meitat del que li va costar. "Els nous locals no es venen i han tancat molts comerços" indica. "Passen molts cotxes però poca gent a peu, tot i estar ubicats davant la parada del bus i propers a l'escola i la plaça dels Infants" lamenta. En aquest sentit considera que "és un barri trist, li falta activitat".

Segons l'AVV del Port, "sempre és mala noticia quan una botiga de proximitat tanca al barri, i més quan queden molt poques i en canvi no s'obren de noves ni la cosa remuntarà fins que el barri millori en totes les seves mancances". En aquest sentit assenyalen que a finals de mes tancarà la única seu bancarària que encara queda al barri, el BBVA de carrer Apodaca i el Supermercat DIA ha anunciat el tancament de quatre botigues a Tarragona, desconeixent si una serà la del carrer Vapor.