CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de juny del 2019

Vídeo: Sopar i Revetlla de Sant Joan 2019 del Barri del Port

La plaça dels Carros, pista de ball de la revetlla. Foto: Blog Barri del Port

La Plaça dels Carros ha acollit per 3a edició el Sopar a la fresca i Revetlla Popular de Sant Joan 2019 del Barri del Port aquest 23 de juny nit.

Organitzada per l'Associació de Veïns del Port de Tarragona i l'Associació Baixa TGN amb els djs de Premium Club i Sala Zero, la cita començava a les 21.30h per aquells veïns i veïnes que van voler sopar a la fresca portant el seu sopar de casa amb taules i cadires que es podien reservar prèviament a l'entitat o portar individualment.

Sopar a la fresca. Foto: Blog Barri del Port

Els petards i coets propis de la festivitat ja xisclaven des de tot el dia i la tarda com a banda sonora de la nit estiuenca.

Coets i petards, elements de la festivitat. Foto: Blog Barri del Port

Cal assenyalar que la neteja prèvia de la plaça així com ubicar cubells de brossa tal com s'havia sol·licitat no es va fer, motiu pel qual l'entitat veïnal va haver de portar un cubell per llençar les escombraries dels participants del sopar, donant a la vegada part a l'Ajuntament.

Adrià Recasens (AVV Port), Toni Vera (Premium)
Tonet (Sala Zero) i l'alcalde Pau Ricomà


Begoña Floria i Pau Ricomà van estar-hi presents


A les 23h s'iniciava la revetlla tot i que la música ja amenitzava el sopar hores abans i no va ser fins les 01.30h en que la plaça va començar a omplir-se, fet que va fer preocupar als organitzadors en primer moment respecte a l'arribada i afluència de gent de l'edició anterior. No obstant finalment la festa va comptar amb bon nivell de participació fins passades les 04h de la matinada en què es va posar el punt final.

Un instant de la nit. Foto: Blog Barri del Port

Entre els rostres municipals, l'exconsellera de festes i regidora pel PSC, Begoña Floria, va visitar i saludar al veïnat durant el sopar popular i l'alcalde Pau Ricomà va estar present i va gaudir bona estona durant la revetlla, que va celebrar-se sense incidents, amb foment i ús del got reutilitzable, i amb la posterior neteja de la plaça.

Podeu veure les fotos en -aquest enllaç- i el vídeo a continuació: