CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 de juny del 2019

Bazar El Puerto i Roba Amiga del Barri del Port, establiments guardonats als Premis Fòrum Comerç 2019

Les dues botigues del Barri del Port premiades.

Els Premis Fòrum Comerç 2019 de Tarragona van premiar aquest dimecres, en una gala al Palau de Congressos de Tarragona, un total de 54 establiments comercials i associacions de la ciutat, entre els quals s'hi troba Bazar El Puerto i Botiga Roba Amiga, del Barri del Port.

Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament de Tarragona que se celebra per segon any amb el suport d'institucions com la Cambra de Comerç, la patronal PIMEC o el patrocini del Port de Tarragona en un acte de lliurament de premis amb l'alcalde de Tarragona en funcions, Josep Fèlix Ballesteros, la consellera de Comerç en funcions, Elvira Ferrando, i la secretària general d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Marta Felip.

Bazar el Puerto, ubicat al carrer Reial del Barri del Port va rebre el Reconeixements per 40 anys de servei i gestió comercial a Tarragona. Per altra banda, la Botiga Roba Amiga, ubicada al carrer Apodaca, va rebre el Premi Especial Comerç Just.

Aquests guardons tenen per objectiu reconèixer i potenciar el comerç local, de proximitat de la ciutat. Malauradament la salut d'aquest sector al Barri del Port no passa per bons moments amb un degoteix constant de tancament de botigues. L'última, Calzados Luceño (veure). De fet, en aquest sentit, també s'han premiat els 100 anys o més de Pastisseria Forn Andreu que fa uns anys tenia ubicada una de les seves botigues al c.Apodaca del Barri del Port, i també va tancar.