CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de novembre del 2018

L'Associació de Veïns del Port programa un seguit d'actes reivindicatius #PerUnBarriDigne aquest mes de novembre

L'AVV del Barri del Port de Tarragona ha programat un seguit d'accions reivindicatives durant el mes de novembre #PerUnBarriDigne

Els veïns del Port segueixen en peu de guerra reclamant un barri millor i tornaran a assistir al plenari, a manifestar-se pels carrers i a seguir mostrant la seva indignació als balcons.

📌Dimecres 14 de novembre | Taller Reivindicatiu per confeccionar material amb el que defensar i reclamar un barri digne, de 18h a 20h al magatzem c.St.Miquel,19. Cal portar cartolina blanca, cartró marró o daurat, rotulador permanent blau fosc i cutter. 

📌Divendres 16 de novembre | Tornem al plenari! Sortida a 9.30h de Pl.Carros fins l'Ajuntament amb xiulets, cartells, pancartes i dessitjos.

📌Dissabte 17 de novembre | Passejada reivindicativa amb la capgrossa Sargidora i els Grallers del Port. 2a manifestació aquest cop fins l'Ajuntament. Sortida a 10h Pl.Infants, Reial, Pl.Carros, Reial, Comerç, Barcelona, Apodaca, Unió, Rambla Nova, Comte de Rius, Rambla Vella, Portalet i Pl.Font.

📌Pancartes als balcons. Segueixen promovent-se els balcons reivindicatius amb pancartes a 5€ a Can Domènech c.Apodaca. A més l'AVV Port busca balcons de 1r pis per ubicar pancartes de 3 metres.