CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de novembre del 2018

El Reial Club Nàutic de Tarragona estrena calendari solidari amb l’associació La Muralla

La secció de Rem del Reial Club Nàutic de Tarragona ha presentat aquest dimecres un calendari solidari en col·laboració amb L'Associació La Muralla, una associació del Barri del Port que lluita contra l’estigma i pretén sensibilitzar la població dels problemes de salut mental.

El calendari es va crear amb la idea de donar a conèixer el rem de mar, un esport poc conegut a la ciutat de Tarragona, tot i que és la ciutat amb el Club de Rem més antic de tot l'Estat i justament enguany el Reial Club Nàutic de Tarragona celebra 140 anys des que els primers remers van iniciar aquesta modalitat esportiva del que en aquell moment remar era una simple acció per pescar, fet pel qual els van anomenar El Club dels Xiflats.

Amb la idea del calendari han volgut aprofitar per col·laborar amb una associació i malaltia de la qual també es parla poc, la Muralla i la salut mental.

El calendari amb planes i fotografies amb els dotze mesos de l'any, es vendrà per un preu de 10€ tant al Reial Club Nàutic (Port Esportiu) com al centre de l’associació de La Muralla (carrer Sant Miquel,16) que obtindrà el 50% dels beneficis.