CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de novembre del 2018

L'Associació de Veïns del Port busca nous espònsors per al 34è Bany de Sant Silvestre 2018

Bany de Sant Silvestre Tarragona
Passada la Setmana Cultural, l'Associació de Veïns del Port es posa a treballar en la programació de Nadal, i entre els destacats, la 34a edició del Bany de Sant Silvestre 2018 del matí del 31 de desembre.

Fa 34 anys que l'entitat veïnal, tot i les dificultats, s'esforça en mantenir aquest acte tradicional que va impulsar el Gimnàs de Joan Cerón. En aquest sentit i donat que cada any hi ha més participants, l'entitat vol aconseguir incrementar el nombre de samarretes que aporta el Port de Tarragona per als participants, i per aquest motiu busca nous espònsors i col·laboradors que sumin a la causa i fer front a les despeses, ja que també s'hi dispensa cava, neules i caldo calent de forma totalment gratuïta. Del mateix mode complementar també la jornada amb els Jocs a Platja que es van incorporar als darrers anys per poder oferir regals i premis als participants i guanyadors, com també amb el concurs de banyistes disfressats.

Els logos dels col·laboradors s'incorporen tant al cartell de l'acte com al disseny de la samarreta a més de la difusió en notes de premsa i xarxes socials. Als darrers anys hi van col·laborar entitats com Sirena's Academy o el Gimnàs Fitness Beach, i enguany hi ha cabuda fins al 12 de desembre enviant un correu a jovesdelport@hotmail.com.