CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de novembre del 2018

Els bombers actuen a l'edifici ocupat del carrer Orosi per una esquerda al terrat

Edifici ocupat al carrer Orosi, en estat de ruina
Els bombers han realitzat aquesta tarda una actuació d'urgència a l'edifici ocupat del carrer Orosi, poc després de les 16 hores. Una esquerda en la teulada de la casa, en estat molt deteriorat, ha requerit una valoració tècnica per si aquesta part de l'immoble pogués enfonsar-se. Bombers han comprovat que l'esquerda és important i que requereix una reforma urgent.

Des del 2007, fa més de 10 anys, que l'Associació de Veïns del Port ja alerta del perill que suposa aquest immoble pel perill d'ensorrament, per l'ocupació i recentment també per la venda de droga, robatoris i baralles a la via pública, reclamant una actuació urgent per part de l'Ajuntament per garantir la seguretat i la tranquilitat del veïnat que pateix la situació. 

Des de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana asseguren que revisaran aquests requeriments per poder actuar i valorar si els arquitectes tècnics del consistori decreten que cal ensorrar-lo amb desallotjament previ, fet que sorprèn a l'entitat veïnal pel grapat d'anys que existeix la problemàtica i els reclams efectuats.