CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de novembre del 2018

Detingut al Barri del Port, i per quarta vegada en menys de dos anys, un veí per venda de droga

Detenció de l'individu. Foto: Diari de Tarragona
El passat divendres la Guàrdia Urbana va detenir al Barri del Port un ciutadà egipci de 44 anys, veí del barri, i reincident en vendre droga al seu domicili de la Part Baixa, donat que ha estat detingut per quarta vegada en menys de dos anys.

Segons publica el Diari de Tarragona, agents de paisà de la Unitat de Delinqüència Urbana (UDU) de la Guàrdia Urbana van estar vigilant al sospitós i al seu domicili durant uns dies previs i van detectar moviments i entrades i sortides de clients que en ser identificats portaven i reconeixien haver comprat haixix. D'aquesta manera divendres en enxampar-lo venent en la confluència dels carrers Sant Josep amb Smith el van detenir.

L'individu ja va ser detingut dues vegades per tràfic de drogues: una al carrer General Contreras i una altra a Sant Josep. I aquest 2018 ja havia estat arrestat al juny al carrer Rebolledo pel mateix delicte. En 2010 també havia estat detingut per maltractament, indica el rotatiu. 

El tràfic de drogues és una de les queixes principals que tenen els veïns del Barri del Port. El passat dimarts l'AVV del Port es va reunir junt a altres associacions veïnals amb els Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana a la Federació d’Associacions de Veïns Segle XXI on ja van ser informats que s'hi treballen, investiguen i controlen diversos casos.