CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de novembre del 2018

Els veïns de Pau del Protectorat en peu de guerra contra una discoteca que detecta 7 infraccions

Un grup de veïns reclamant el tancament de la discoteca que ni tan sols té permís com a tal

Des de fa mesos, i cada cop amb més força, els veïns i veïnes del carrer Pau del Protectorat al Barri del Port han declarat la guerra a la discoteca que segons diuen està acabant amb el seu descans i vida. 

A més d'una recollida col·lectiva de signatures en favor del seu tancament, també han fet aquesta reclamació amb pancartes unint-se a l'anada a plenari i l'última passejada reivindicativa aprofitant les mobilitzacions #PerUnBarriDigne.

El veïnat afectat s'havia reunit amb efectius policials per reclamar solucions i quan aquests es van personar per fer una inspecció van acabar detenint al propietari per tinença de drogues (veure). Ara, en una segona inspecció, la Guàrdia Urbana ha detectat fins a 7 infraccions, fins i tot la no llicència com a discoteca, publica el Diari de Tarragona.

Segons el rotatiu, la inspecció es va realitzar durant la matinada del passat diumenge per comprovar les queixes veïnals per molèsties de soroll que segons els agents s'escoltava a 35 metres de distància. A més, a causa de la música, les plaques metàl·liques de la teulada de l'edifici vibraven. I tot això, segons van constatar, es deu al fet que el limitador de so no funciona correctament. De les tres vegades que van comprovar el seu funcionament, en dos va fallar. 

No té llicència de discoteca


La discoteca ni tan sols té llicència com a tal. El local té autorització de cafè teatre i cafè concert però s'explota com a discoteca, van constatar els agents donada l'existència d'una pista de ball amb públic, sense taules ni cadires i ús del camerino com a magatzem.

Segons el Diari, en termes de seguretat no té assegurança de responsabilitat civil, no es va localitzar cap llum d'emergència i la sortida de socors estava bloquejada amb una cadira i una lona d'aïllant acústic. Tot i que per aforament no té obligació de comptar amb un controlador d'accés la persona que exercia com a tal no tenia aparentment la titulació obligatòria.

Finalment havien parts de fals sostre caigut o retirat i els banys molt bruts i sense llum i passadissos inundats d'aigua, indica el rotatiu.