CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de novembre del 2018

Els veïns del Barri del Port assisteixen al plenari amb llànties i desitjos en busca del geni #PerUnBarriDigne

Algunes veïnes amb els seus desitjos al plenari

Seguint amb les mobilitzacions i reivindicacions #PerUnBarriDigne gairebé una trentena de veïns i veïnes del Barri del Port, entre ells la presidenta de l'AVV Port Mari Carmen Puig, han assistit aquest divendres al plenari municipal sortint a les 10h des de la Plaça dels Carros amb llànties i desitjos, en cerca del geni que els hi concedeixi, com a temàtica escollida en aquesta ocasió.

Nova assistència al plenari aquest divendres

Aquesta sorgeix del fet que al darrer, i tens plenari, l'alcalde Ballesteros indicava que havia complert amb les tres promeses fetes a l'anterior president, com ja havia afirmat la setmana anterior en una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona. Puig va equiparar aquesta declaració senyalant al batlle com el geni dels tres desitjos, reclamant els no complerts a la seva germana i anterior presidenta, i els d'ella mateixa com a presidenta actual.

Llànties i desitjos creats al taller reivindicatiu del passat dimecres

Podeu veure les fotos del plenari dels desitjos (aquí)

Una vintena de persones al taller reivindicatiu


Va ser aquest passat dimecres quan una desena de veïns i veïnes van participar en un taller creatiu per confeccionar els elements temàtics amb que s'ha assistit aquest divendres al plenari, després que l'últim cop el veïnat optès pels elements aquàtics en referència al problema de les inundacions. 

Una imatge del taller reivindicatiu de dimecres


Aquest dissabte hi ha programada una nova mobilització amb una passejada a les 10h que recorrerà des de la Plaça dels Infants fins a pl.Ajuntament am la capgrossa sargidora i on també es lluiran els dessitjos. Tanmateix es segueixen promovent les pancartes als balcons.