CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 de febrer del 2015

Detingut un home enxampat robant a oficines del carrer Sant Magí del Barri del Port

La Guàrdia Urbana va requerir una escala de grua de
bombers per treure al detingut. Foto: Diari de Tarragona

Aquest divendres a la tarda la Guàrdia Urbana va detenir un home, Alberto M.S de 49 anys, enxampat robant a unes oficines del carrer Sant Magí gràcies a l'alerta dels veïns, informa el Diari de Tarragona.

L'individu ja havia estat detingut en altres ocasions per robar a vehicles i habitatges, i en ser enxampat va assegurar fer-ho per no tenir mitjans per subsistir, diu el rotatiu. Els fets haurien tingut lloc al carrer Sant Magí,8 del Barri del Port, a tocar de les escales que baixen al carrer Rebolledo, on el lladre hauria accedit per una finestra a unes oficines d'un pis d'uns dos metres d'alçada probablement pujant-se  a un parquímetre. 

Els fets van tenir lloc al carrer Sant Magí,8 del Barri del Port

Un veí hauria donat l'avís d'alarma i s'hi van personar agents de la Guàrdia Urbana qui van demanar també la presència dels bombers per treure l'individu per la finestra en estar la porta principal tancada. El moment va crear gran expectació al carrer, finestres i balcons. 

*Recorda que si ets testimoni de fets com aquest pot avisar a aquest blog mitjançat Facebook, Twitter o al correu blogbarridelport@hotmail.com