CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de febrer del 2015

El veïnat podrà denunciar la falta de neteja al Barri del Port amb 'Epp!', la nova aplicació de l'Ajuntament

Casos com aquest podran ser notificat amb l'aplicació Epp!. Foto: Blog Barri del Port

Els problemes amb la neteja pública als carrers i places del Barri del Port, són un dels motius habituals de queixa a la zona. A partir d'ara el veïnat podrà notificar avisos d’incidències a la via pública l'Ajuntament amb l'aplicació web i mòbil 'Epp!' que posa a la disposició de la ciutadania.

L'aplicació ja està disponible de forma gratuïta i amb ella el ciutadà que trobi una incidència a la via pública podrà fer una fotografia de la incidència, geolocalitzar-la, enviar-la a l’Ajuntament i fer-ne un seguiment. Així de senzill. Quan el problema s’hagi resolt, l'usuari rebrà una notificació. Si no es pot resoldre, també rebrà una notificació que li n’explicarà els motius.


Els àmbits que cobreix el servei de moment són: neteja viària, contenidors, residus i recollides, platges, terrenys bruts, plagues (coloms, estornells, rates i paneroles, mosquits, vespes, abelles), gossos i gats, enllumenat, voreres, jardineria, neteja i manteniment de parcs i jardins, marquesines autobusos, clavegueram i fuites d’aigua, olors, senyals i semàfors.

L’aplicació està disponible per a smartphones amb sistema operatiu iOS (a partir de versió 7.1) i Android (a partir de versió 4.0) en aquesta primera versió.

També es pot fer ús d’aquest servei a través del Telèfon Verd 977 296 222, durant les 24 h del dia, tots els dies de l’any.