CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de febrer del 2015

El veïnat del Barri del Port ja pot signar i adherir-se al manifest en favor de les millores ferroviàries

Aquest dijous l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, va presentar el manifest i les propostes dirigides al Ministeri de Foment sobre el reclam de les millores ferroviàries per una estació de trens "digne i de primera", a la vegada que es va demanar el suport de tota la ciutadania i societat civil adherint-se  mitjançant una recollida de signatures.

L'Estació de Trens, ubicada al Barri del Port i considerada per molts com a "tercermundista", encara no ha superat les barreres arquitectòniques, ni disposa de modes per facilitar l'accessibilitat i el servei a persones amb mobilitat reduïda, entre altres mancances. Tarragona està cansada d'esperar i s'inicia una plataforma per tal de reclamar el compromís pendent amb la ciutat.

Tota la ciutadania pot donar-hi suport adherint-se al manifest en -aquest enllaç- de la web de l'Ajuntament i també a diverses seus i entitats socials. El veïnat del Barri del Port pot fer-ho físicament a l'Associació de Veïns del Port (c/Reial, 9 Baixos) durant les tardes de dilluns a divendres.