CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de febrer del 2015

La desaparició aquest cap de setmana d'un senyal de 'Stop' provoca un accident al Barri del Port

Ambulància i Guàrdia Urbana al lloc de l'accident. Foto: cedida

Aquest dilluns, a tocar de les 20h de la tarda s'ha generat un accident lateral entre dos turismes a la cantonada entre el carrer Sant Miquel i Misericòrdia que podria haver-se produït per la desaparició aquest cap de setmana d'un senyal de 'Stop'.

Segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port, aquest cap de setmana ha desaparegut en aquest punt un senyal de 'Stop' del que tan sols ha quedat la barra vertical que el subjectava. Un detall que podria haver estat el causant d'una distracció aquesta tarda en produir-se un accident tot i haver-hi també el 'stop' senyalitzat a la calçada.

Un dels vehicles de l'accicent. Foto: cedida

Dos turismes han topat lateralment a les 19'50h d'aquest dilluns. Alguns veïns s'hi han apropat fins que hi ha arribat una ambulància i la Guàrdia Urbana per atendre als conductors, una noia que no ha resultat ferida i un home al qual s'han endut conscient en llitera queixant-se de molèsties a l'esquena i coll, segons testimonis.

*Recorda que si ets testimoni de notícies com aquesta o d'altres pots col·laborar amb el blog enviant un correu a blogbarridelport@hotmail.com o per missatge privat a facebook/twitter. Gràcies!