CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de febrer del 2015

Albert Abelló tractarà de guanyar-se, com alcaldable, la confiança dels veïns del Barri del Port el proper dimarts en una reunió

Albert Abelló
Albert Abelló visitarà als veïns i veïnes del Barri del Port el proper dimarts 3 de març a les 18h a l'Associació de Veïns del carrer Reial,9 Baixos, per tractar de guanyar-se la seva confiança com a nou alcaldable per part de CiU de cara a les eleccions municipals del mes de maig. 

El que fora president de la Cambra de Comerç de Tarragona ha donat recentment el salt a la política com a nou líder de Convergència i Unió a Tarragona substituint i renovant el lloc que ocupava Victòria Forns, i nou alcaldable del partit de cara a les eleccions municipals del mes de maig a la ciutat.

Abelló ha iniciat la seva campanya pre-electoral llençant ja algunes promeses a la ciutadania, criticant alguns aspectes i situacions actuals, atacant a l'actual partit de govern i al mateix Ballesteros, i deixant-se veure en diversos actes on presentar-se a entitats i col·lectius com el Carnaval. 

Ara, Abelló s'ha interessat per apropar-se al veïnat del Barri del Port demanant una cita a l'A.V.V del Port per al proper dimarts a les 18h obert a tothom. Recentment també ha començat a seguir aquest blog a Facebook i Twitter. 

El portaveu de CiU mirarà de guanyar vots en aquesta zona de la ciutat bastant afí al Partit Socialista. D'igual mode el veïnat espera poder rebre aviat la visita de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros qui en una cita anterior no va poder assistir-hi i va quedar pendent.

RECTIFICACIÓ (02.03.15): L'A.V.V ha aclarit a aquest blog que la visita serà tan sols amb els membres de la Junta de l'entitat i NO oberta a tot el veïnat. Lamentem la confusió (més detalls).