CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de febrer del 2015

Una torreta de porcellana cau des d'un balcó del carrer Sant Miquel sense causar danys de ben poc

Peces esmicolades de la torreta de porcellana trencada
enmig la calçada. Foto: Blog Barri del Port

Una torreta de porcellana ha caigut aquest migdia i ha esclatat contra la calçada davant del número 24 del carrer Sant Miquel ben a prop de dos vianants que transitaven en aquell moment.

El que podria haver estat una tragèdia ha tingut lloc a les 13h d'aquest dijous quan aquest blog ha estat testimoni de primera ma de la caiguda d'una torreta blava i blanca de porcellana des d'un balcó al carrer Sant Miquel,24 després de sentir-se soroll d'altres recipients trencar-se.

La mirada amunt d'un dels veïns que passava just per sota li ha permès apartar-se ràpidament en veure caure el recipient que s'ha trencat enmig la carretera fent saltar les peces esmicolades, algunes contra les seves cames. En aquell moment tampoc circulava cap vehicle i per tant no s'ha produït danys materials ni personals, per sort. Darrerament alguns veïns treien el cap per finestres i balcons sense saber-se exactament de quin balcó provenia la torreta.

En aquest sentit, cal recordar al veïnat que està totalment prohibit i sancionat tenir torretes fora de balcons i finestres de cara al carrer precisament per evitar aquest tipus de situacions que poden ocasionar fatídics episodis accidentals.