CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de febrer del 2015

Ballesteros convoca una reunió aquest dijous per un manifest en favor de les millores ferroviàries a Tarragona


La Sala d'actes de l'Institut Municipal d'Educació (c/Ramón y Cajal,70) acull aquest dijous dia 5 de febrer a les 18h una reunió convocada per l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros per tal d'acordar, discutir i aprovar un manifest en favor de les millores ferroviàries a la ciutat que s'estan reclamant des de fa temps.

Els diversos grups polítics municipals van aprovar dilluns de la setmana passada en plenari una moció conjunta per aixecar la veu en defensa dels interessos dels ciutadans i ciutadanes de Tarragona davant la manca de resposta i el silenci de les autoritats competents.

Un manifest que posteriorment serà publicat a la web de l'Ajuntament i que espera tenir el suport de tota la societat civil, així com en les accions posteriors que també esdevinguin. Cal recordar que l'alcalde va plantejar fins i tot fer tancar l'estació si Foment no es compromet i compleix la segona fase de remodalció pendent.

Tot i que és una reunió de la que teniem coneixement des de la passada setmana, amb aforament limitat i amb invitació, i cal confirmar assistència al 977 29 61 02 o a alcaldia@tarragona.cat, el batlle ha volgut compartir-ho avui al seu perfil Facebook amb un "Us hi espero!".