CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de febrer del 2015

Foment invertirà 6'2 milions d'euros en l'Estació de Trens de Tarragona

Recollida de signatures per les millores de l'estació a
 portes de la mateixa. Foto: @cati_tarragona

El Ministeri de Foment de l'Estat invertirà 6'2 milions d'euros en ascensors i escales mecàniques per garantir l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda a l'Estació de Trens de Tarragona i ampliació de l'andana 2, segons ha comunicat fa una estona al seu perfil Facebook el portaveu del PP a Tarragona, Alejandro Ferández.

Aquest dimecres, l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros s'ha traslladat a Madrid junt amb el tinent d’alcalde de Territori, Carles Castillo, per entrevistar-se amb el secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Foment, Manuel Niño, i tractar els diferents temes que afecten a l’estació i les millores ferroviàries a Tarragona. Sembla ser que Fernández també hi ha estat present i ha declarat sentir-se "satisfet de la reunió amb el Ministeri". 

En resposta a la pregunta que li ha formulat el president de l'Associació de Veïns del Port, José Ruiz, sobre quan s'iniciaran les obres, Fernández ha comentat que la redacció del projecte tardarà entre 4 i 6 mesos, la licitació cap a la tardor i després les obres en el que titlla com a "calendari ferm". 

*Més detalls al llarg del dia