CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de febrer del 2015

Vídeo: Arribada del Rei Carnestoltes 2015 amb l'Escola de Ball Nou Ritme del Barri del Port

Marc Pedraza, Rei Carnestoltes 2015. Foto: Blog Barri del Port

Aquest dimecres a la tarda-nit el Teatre Tarragona va obrir les seves portes per deixar anar la disbauxa del Carnaval amb la sortida al carrer del seguici del Rei Carnestoltes 2015 a càrrec de l'Escola de Ball Nou Ritme del Barri del Port, i la Reina Concubina, dels Amics de la Part Alta, ambdues comparses guanyadores a l'edició anterior.

Comparsa de l'Escola de Ball Nou Ritme. Foto: Blog Barri del Port

El Rei Carnestoltes i la Reina Concubina. Foto: Blog Barri del Port
Totes dues van desfilar i ballar per la Rambla Nova fins a pujar als seus carruatges i seguir fins a la Plaça de la Font on l'alcalde Josep Félix Ballesteros els hi va confiar el bastó de la ciutat "que us fa amos de Tarragona fins dimarts" els hi va dir amb cert temor. El Rei i la Reina li van prendre la paraula i descaradament s'ho van prendre al peu de la lletra tal i com toca. Tots dos es van dirigir a la ciutadania amb humor i sàtira des del balcó de l'Ajuntament i ambdues comparses van ballar a sobre l'escenari.

Fa algunes setmanes Barri del Port TV va entrevistar a Marc Pedraza, director de l'Escola de Ball Nou Ritme i Rei Carnestoltes 2015, que ens va parlar sobre el Carnaval. Ho pots veure (en aquest enllaç).