CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de febrer del 2015

Un taller de teatre fomenta la creativitat i la improvisació dels alumnes de 5è del Col·legi 'El Carme'

Un instant del taller de teatre. Foto: Col·legi El Carme

El Col·legi 'El Carme' del Barri del Port va acollir aquest dilluns un taller de teatre amb els alumnes de cinquè. A càrrec de l’actriu de teatre infantil Núria Pellissa i de l’escenògrafa i directora artística Meritxell Muñoz, membres de l’Aula d’Arts Escèniques de la Cooperativa Obrera Tarraconense, l'alumnat va treballar la improvisació i la creativitat personal amb diversos jocs, apropant-los a la vegada al món del teatre.

D'altra banda, i junt amb els alumnes de 6è, el passat divendres, Dia Escolar de la No-Violència i la Pau (DENIP), van formar part de l’acte celebrat al Palau Firal i de Congressos, amb el lema: "La pau és la clau", conjuntament amb altres escoles de la ciutat.

Acte dels alumnes el dia de la Pau. Foto: Col·legi El Carme

Amb la lectura d’un poema sobre la pau, treballat a classe manifestaven el seu rebuig a la violència. La tarda anterior, tots els alumnes i professors del col·legi es van reunir al pati de l’escola en un acte emotiu i ple de cançons com ara 'Som amics' o 'Wearetheworld', on els alumnes van compartir les reflexions i els valors que al voltant de la pau es van anar treballant durant la setmana a les aules. Durant l’acte, també va actuar la coral de l’escola i un grup d’instruments va interpretar 'El Cant dels ocells'.

Font: www.elcarmetarragona.wordpress.com