CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de febrer del 2015

El Carnaval s'allunya enguany del Barri del Port amb una festa dels Xiquets del Serrallo al Moll de Costa

Si ja fa anys que la Rua de Carnaval de Tarragona va deixar de passar pel Barri del Port amb un canvi d'itinerari i recorregut (abans circulava pel carrer Reial i pujava per Apodaca com la de Reis), enguany el Barri del Port es queda sense cap acte de Carnaval a la zona.

El motiu és divers. D'una banda el canvi d'ubicació de la Revetlla de Carnaval que es venia celebrant al Recinte Firal i que enguany tindrà lloc a la Tàrraco Arena Plaça aquest dissabte nit.

D'altra banda enguany l'Associació de Veïns ha decidit no celebrar cap festa ni concurs de disfresses per no poder-hi fer front i preferir destinar despeses en altres necessitats més prioritàries.

Tot i així, cal destacar i recordar que enguany la representació del Rei Carnestoltes prové d'aquest barri. Concretament de l'Escola de Ball Nou Ritme del carrer Reial amb el seu director Marc Pedraza i la seva comparsa (entrevista en vídeo aquí).

Festa dels Xiquets de Serrallo al Tinglado 4 del Moll de Costa

Enguany i per primer cop els Xiquets del Serrallo han organitzat una festa de Carnaval aprofitant el seu nou local provisional d'assaig al Tinglado 4 del Moll de Costa. Serà segurament l'acte més proper per al veïnat del Barri del Port. Tindrà lloc aquest dissabte 14 de febrer al matí i obert a tothom.

La festa començarà a les 11.30h i comptarà amb animació infantil a càrrec del grup d’animació Acustic Art Kids, a més, hi haurà concurs de disfresses, pluja de confeti, Dj’s molta música i  pica-pica per a tothom.

El concurs de disfresses està dividit en dues categories: Categoria Individual i Categoria Grup. A la Categoria Individual podran participar tots els nois i noies que vagin disfressats i no tinguin més de 16 anys. I a la Categoria Grup no hi ha límit d’edat però si de nombre de components, que serà de 4. Per a les dues categories la temàtica és lliure. Hi haurà un premi molt especial a la millor disfressa individual i un altre a la millor disfressa grup.