CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de febrer del 2015

Ferit lleu un motorista aquest matí en un xoc amb un vehicle al carrer Lleó

Imatge d'una moto implicada en un accident
anterior al Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port

Entorn a les 8.45h d'aquest dijous al matí han topat un turisme i una moto a l'encreuament entre el carrer Rebolledo i el carrer Lleó, al Barri del Port de Tarragona, deixant ferit lleu al motorista.

El xoc s'hauria produït a causa del fet que algun dels dos vehicles motoritzats no ha respectat la senyalització de trànsit. La topada ha generat gran expectació en el moment d'anada a escola de molts alumnes i pares, i fins i tot s'ha generat una mica de retenció puntual de trànsit en hora punta. Han estat presents la Guàrdia Urbana i una ambulància que ha atès al motorista per a un reconeixement, mentre que el conductor del turisme ha resultat il·lès.

Fa un temps un motorista també va estar implicat en un accident al carrer Lleó, en aquella ocasió a la cantonada amb el carrer Verge Misericòrdia i de forma molt més greu en quedar llençat a terra de matinada després que el conductor del vehicle que el va fer topar es donés a la fuga (veure). Fa uns dies es va produir un xoc, en aquest cas entre dos vehicles, a la cantonada amb Sant Miquel (veure).

*Recorda que si ets testimoni de fets com aquest al barri, tens informació, fotos/vídeos, notícies... pots col·laborar amb el blog enviant un correu  blogbarridelport@hotmail.com o enviant un missatge privat a facebook o twitter. Gràcies!