CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de juliol del 2015

Forta baralla entre veïns al carrer Misericòrdia i llançament de torreta pel balcó

Una dotació del SEM i fins a tres dels Mossos d'Esquadra
s'hi han desplaçat. Foto: Blog Barri del Port http://tgnbarridelport.blogspot.com

Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra han hagut de personar-se aquesta tarda al carrer Misericòrdia del Barri del Port a causa d'una forta baralla de veïns.

Entorn a les 19h d'aquest diumenge una parella d'aquest carrer s'ha començat a discutir amb la veïna del pis de sota des dels balcons de l'immoble. Una hora més tard, cap a les 20h de la tarda la parella que tornava de fer un tomb s'ha topat amb la veïna i les dues noies s'han enredat fortament caient a terra i estirarant-se dels cabells provocant-se ferides mútuament.

Torreta impactada sobre un vehicle.
Foto: Blog Barri del Port http://tgnbarridelport.blogspot.com

Posteriorment la veïna del pis de sota, visiblement i segons deien, sota els efectes de les drogues, ha tornat a casa i els ha començat a increpar des del balcó i fins i tot els hi ha llançat una gran torreta que ha impactat contra un vehicle estacionat. Dos nois que estaven a la bora han hagut de sortir ràpidament i més tard han testificat sobre els fets.

Els Mossos d'Esquadra agafant testimoni de veïns.
Foto: Blog Barri del Port http://tgnbarridelport.blogspot.com

Segons explicava la membre de la parella a veïns, testimonis i als cossos policials, la seva veïna l'ha mossegat. "És una yonki i potser m'ha transmès el sida, Són ocupes i estem farts, ahir nit ja vam haver de trucar a la Guàrdia Urbana per una baralla amb la seva parella i aquesta nit segurament tornarà a repetir-se".

Els Mossos d'Esquadra han visitat la veïna en qüestió i els seus veïns han assegurat que interposarien una denúncia contra ella. Una dotació del SEM ha atès a la noia per les ferides ocasionades i se l'han endut per fer-li proves mèdiques.