CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de juliol del 2015

Ana Santos, designada nova regidora de la Part Baixa, serà divendres pregonera a les XXVI Festes del Barri del Port amb Josep M.Buqueras

Ana Santos
La nova tinent d'alcalde de Serveis Socials, Ana Santos, serà aquest divendres pregonera de les XXVI Festes del Barri del Port 2015 junt a l'arquitecte tècnic Josep M.Buqueras. Aquest matí, l'Ajuntament ha confirmat que a més, aquesta veïna del barri serà la nova regidora de la Part Baixa.

Tal com s'esperava, per vinculació amb el barri, Ana Santos esdevé des d'avui la nova regidora de la Part Baixa, Serrallo, Residencial Palau (Torres Jordi) i Verge del Carme, zona a càrrec fins ara de Carme Crespo. Així ho ha confirmat l'Ajuntament de Tarragona aquest matí que ha donat a conèixer la designació de les regidories de barri, un fet que ha tardat en donar-se a conèixer.
Josep M. Buqueras

La figura dels regidors i regidores de barri es va crear l’any 2007. Pretén ser un referent de l’Ajuntament que acompanya als veïns de cada zona de la ciutat en el seu dia a dia, treballa a través de reunions, espais de trobada i diferents fórmules que així acordin.

Santos ofereix el seu saluda al veïnat a la revista d'actes del barri i serà aquest divendres a les 18.15h pregonera junt a Josep Maria Buqueras, arquitecte tècnic i autor de llibres sobre modernisme, un estil present en alguns edificis històrics del Barri del Port.

Saluda d'Ana Santos

"Sento aquestes festes com a meves. Aquí —en el Barri del Port o de la Marina o de la Part Baixa de Tarragona—, ha viscut la meva família durant anys i aquí, també, he treballat i m'he relacionat. Les festes són un parèntesi joiós en aquesta vida veloç que moltes vegades portem i en aquest context econòmic complicat que patim.

Potser sigui una oportunitat per saludar-nos, per mirar i mirar-nos, per reforçar els llaços humans i de veïnatge, perquè voli la imaginació, per jugar petits i grans.

És un acte d’amor envers els i les altres aquest programa d’actes que any rere any munta l’Associació de Veïns del Port de Tarragona amb la col·laboració d’altres institucions, entitats, anunciants i persones. Mai no és fàcil. Enhorabona. Ha estat un gest col·lectiu i bonic".