CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de juliol del 2015

Incendien dos cops en un mateix dia els contenidors de la Plaça dels Carros

Un dels contenidors de la Pl.dels Carros s'ha incendiat aquest migdia. Foto: cedida

A pocs minuts de les 13h d'aquest migdia, un dels contenidors de la Plaça dels Carros ha començat a cremar-se per causes desconegudes ocasionant fumarada, olor de cremat i alertant així a veïns i vianants de la zona.

Els bombers han arribat quan el foc ja estava apagat. Foto: cedida

Segons han informat veïns a aquest blog, un equip de neteja de la Brigada Municipal, que treballava a la plaça en el moment de l'incendi, ha sigut qui ha sufocat el foc amb la mànega del camió cisterna que rega els carrers fins que ha arribat una dotació de bombers 10 minuts més tard quan el foc estava ja apagat.

Nou incendi als mateixos contenidors durant la tarda

A les 16h de la tarda un segon incendi en els mateixos contenidors, aquest cop al de paper, ha fet desplaçar un parell de dotacions dels bombers i la Guàrdia Urbana. El fet repetit en mateix dia i lloc i un nou avís quan han apagat aquest foc per un altre incendi a les inmediacions, fa apuntar a causes provocades i la possibilitat de que hi hagi un piròman per la zona.

Un segon incendi a la tarda en el contenidor de paper. Foto: cedida
Un segon incendi aquesta tarda. Foto: Blog Barri del Port

Altra possibilitat que comentaven alguns veïns a partir de rumors sentits, és que podrien atribuir-se els fets com un acte protesta contra l'anomenada 'Ley Mordaza'. En ella es recull entre d'altres, sancions d'entre 100 i 600 euros per causar desperfectes o danys en mobiliari públic, urbà o privat en via pública.


*Recorda que si ets testimoni de fets com aquest pots col·laborar amb el blog amb informació, fotos o vídeos contactant al correu blogbarridelport@hotmail.com o per missatge privat a facebook i twitter. Gràcies!