CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de juliol del 2015

La Botiga del Port, a la Plaça dels Carros, reparteix gairebé 800 mil euros en la Primitiva

Montserrat Moragues, propietària de La Botiga del Port que ha repartit un premi de
gairebé 800.000€ en la Primitiva. Foto: Blog Barri del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com

El Barri del Port està d'enhorabona, a dues setmanes de que arribin les festes del barri, la Botiga del Port, al carrer Reial, davant gairebé de la Plaça dels Carros, ha venut un gran premi de 786.748€ a 6 encerts aquest dijous 9 de juliol.

"Ens hem assabentat avui que han vingut de Madrid per informar-nos que havia resultat premiada una butlleta venuda en aquest establiment i ens han penjat els cartells que ho informen, ens han fet fotos i també surt a la pantalla" explica contenta la propietària Monterrat Moragues. "No sabem a qui li haurà tocat però tan de bo fos algú del barri, aquesta zona ho mereix ja que estem molt abandonats" critica la venedora.

Aquesta botiga de souvenirs, material de pesca, regals i pirotècnia, entre altres, és punt de venda de loteries des de fa més de 20 anys i al llarg del 2014 va repartir més de 62 mil euros en premis. "Ja havíem entregat grans premis anteriorment" admet Moragues, qui celebra aquest esdeveniment davant altres problemes que ha patit la tenda últimament. Aquesta s'ha vist perjudicada en els últims mesos en la venda de petards a Sant Joan i roses a Sant Jordi per la bastida d'obres a l'edifici, recientment ja retirada, i ara les tasques d'obra dels passos vianant del carrer Reial.

Combinació guanyadora

La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva, del dijous 9 de juliol de 2015 és: el 06, 07, 14, 15, 25, 43 i el nombre complementari és el 12 i el reintegrament el 8. El del Joker és el 6 307 291.

La Primitiva consisteix a triar 6 nombres diferents entre 1 i 49, amb l'objectiu d'encertar la Combinació Guanyadora en el sorteig corresponent, formada per 6 boles de les 49 que s'extrauen del bombo (modalitat comunament coneguda com 6/49).

També s'extrau una bola extra com a nombre complementari, i una altra bola d'un bombo a banda, entre el 0 i el 9, que fa de nombre de reintegrament. Per a guanyar el major premi (BOTE) cal encertar els 6 nombres més el reintegrament.