CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de juliol del 2015

Participa als concursos de les XXVI Festes del Barri del Port

A espera que estigui enllestida la revista d'actes i el cartell promocional de les XXVI Festes del Barri del Port, per ara us oferim un avanç d'una sèrie d'actes, els concursos, als que us animem a apuntar-vos, participar i guanyar premis!

CONCURS DE DIBUIX INFANTIL 2015 

24 de juliol, 20 h 

Pinta i dibuixa els Gegants del Barri, que enguany fan 25 anys!! Tres categories: d'1 a 3 anys, de 4 a 7 anys i de 8 a 12 anys, amb premis per a tots els participants i guanyadors!

Enguany també participen els pares i mares amb 'Pinta un racó del barri'.



CONCURS: QUINA TAPA 2015!

24 de juliol, 21.30 h

Anima't i participa! Crea una tapa i porta tres racions per al jurat! Creació lliure per a tots els públics. Fes-nos llepar els dits i emporta't premis! (més detalls)


CONCURS DE DOMINÓ 2015
25 de juliol, 10 h

Tradicional campionat de dominó entre veïns. Entre fitxes està el joc! 



LA CUCAFERA BUSCA PRINCESA 2015

25 de juliol, 18 h

Càsting per escollir la princesa per a l'acte de Santa Tecla 'La Cucafera Baixa'. Els pares poden apuntar les nenes, d'entre 6 i 9 anys, fins al 20 de juliol. Hauran de recitar de memòria el poema sobre l'escenari. Tres finalistes i una guanyadora! Obsequis per totes elles. (més detalls)



GIMCANA INFANTIL 2015

25 de juliol, 20 h

Vols participar en diversos jocs i proves senzilles i divertides? T'esperem!

Els pares han d'apuntar prèviament als fills/es (edats entre 6 i 12-14 anys). 


CONCURS: EL MILLOR BARRET DEL PORT 2015

25 de juliol, 22:30 h

Vine al sopar de germanor amb un barret tunejat, o crea un de la forma més original i estrambòtica possible! Lliure creació i per a totes les edats. Sorprèn al veïnat i emporta't el premi al millor barret! (més detalls)



L'AMIC INVISIBLE, REGALS SORPRESA

25 juliol 22:30h

Tots aquells que vinguin al sopar de germanor amb un regal embolicat, podran rebre aleatòriament un altre. Què et tocarà? Sorpresa!




CONCURS: LA TORRE MÉS ALTA 2015

26 de juliol, 12:45 h

Desafia a altres veïns a veure qui fa la torre de gots de plàstic més alta!

______

Per participar apunta't enviant un correu a l'email blogbarridelport@hotmail.com o contacta amb l'Associació de veïns del Port al carrer Reial, 9 baixos o trucant al 977 241 050. 

Més informació a www.tgnbarridelport.blogspot.com. L'organització es reserva el dret de variar o suspendre, si és necessari o no hi ha suficient participació, qualsevol dels actes o concursos del programa.