CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de juliol del 2015

Mugendo oferirà una gran exhibició d'arts marcials aquest dissabte a les XXVI Festes del Barri del Port


Aquest dissabte 25 de juliol a les 12h i emmarcat en les XXVI Festes del Barri del Port tindrà lloc al carrer Sant Miquel,19 una gran exhibició d'arts marcials per part del centre Mugendo de la Plaça Ponent,11. 

Dos grups, un infantil i l'altre adult farà una mostra de l'aprenentatge durant el curs, les tècniques, disciplina, coordinació, formació física, etc. En el cas dels adults també defensa personal, tècniques de combat i armes. 

Aquest centre està obert des de fa un any i compta amb més de 200 alumnes inscrits en les seves noves i modernes instal·lacions de fins a 400 metres quadrats totalment equipades amb el material específic per a cada tècnica.

Mugendo Martial Arts

'Mugendo' és una paraula japonesa que significa ''camí il·limitat''. Amb 25 anys d'experiència, Master Sensei Meiji Suzuki va fundar el primer centre de Mugendo a Londres l'any 1988 i posteriorment van anar-se obrint i expandint per Europa, Estats Units i Àsia.

El sistema Mugendo té com a objectiu no tan sols la preparació i defensa física sinó també aconseguir una concentració, confiança, autocontrol i superació personal per a qui el practiquen, sempre en un ambient sa de respecte i disciplina com a valors a impartir.