CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de juliol del 2015

El Barri del Port vol impulsar una campanya de conscienciació veïnal dirigida als amos dels gossos per mantenir un barri net



Al mes d'agost, passades les festes del Barri del Port, es vol començar a impulsar una campanya veïnal de conscienciació dirigida als amos dels gossos "per un barri més net i de tots".

Amb l'objectiu de reduir el nombre d'excrements a la via pública i combatre els mals olors també dels orins animals, un cartell proposa no tan sols que cada propietari reculli la 'caca' de la seva mascota sinó que anima a dur una ampolla d'aigua, que pot contenir desinfectant també, per tirar-ne sobre el 'pipí' del gos. Un gest que no costa gaire i que és necessari per una convivència de tots, mantenint així un entorn més amable i net.

La campanya impulsada per alguns veïns del barri ha estat ben rebuda a l'Associació de Veïns del Port qui mirarà de fer-ne difusió i fer-la arribar al Departament de Neteja Pública de l'Ajuntament de Tarragona, a càrrec ara de la regidora Ivana Martínez, qui de cara al setembre també estudia com combatre el problema.