CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de juliol del 2015

Les escales mecàniques de la Plaça dels Carros un any més fora de servei durant la nit dels Focs Artificials

Escales mecàniques aturades obligant als vianants a pujar i baixar per
 les escales fixes. Foto: Blog Barri del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com

Escales mecàniques aturades al pas soterrat de la Plaça dels Carros. Aquesta és la situació amb què s'ha trobat un any més la gran quantitat de ciutadans i ciutadanes que han escollit la platja del Miracle, el Passeig Marítim o el Port per veure la 25a Edició dels Focs Artificials de Tarragona.

En aquesta primera nit, tan sols les escales de baixada en el tram d'anada del Port a la Plaça dels Carros estava en funcionament aquest dimecres a la nit. No es tracta d'una averia puntual, ja què es tracta d'un problema habitual d'aquest equipament que substitueix l'antic pas a nivell que encara suposava més dificultats per travessar les vies de tren. Tot i així, des que es va inaugurar, aquestes escales mecanitzades per un motiu o altre han funcionat pocs cops en la seva totalitat i durant llarg temps.

D'aquesta manera els vianants han d'utilitzar les escales físiques de pedra de l'indret o els ascensors, quan funcionen, en el cas de persones amb mobilitat reduïda o cotxets infantils.

Un altre inconvenient amb que s'ha trobat la ciutadania ha estat l'activació del sistema de regadiu dels jardins propers al passeig justament quan van acabar els focs artificials i davant el gran nombre de persones acolpades tornant direcció el Moll de Costa o el pas soterrat.