CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de juliol del 2015

Vídeo: Gegants del Port a la VIII Trobada Gegantera del Serrallo 2015 amb cercavila i ball conjunt pels 25 anys

Foto conjunta entre Gegants del Serrallo i Gegants del Port,
tots fan 25 anys. Foto: Blog Barri del Port

Enguany els Gegants del Port i els Gegants del Serrallo estan d'aniversari i aquest diumenge 19 de juliol han tingut una trobada especial al barri veí on han tingut ocasió de fer-se una foto i un ball conjunt en motiu dels 25 anys dels gegants del dos barris marítims de Tarragona.


Gegants del Serrallo i Gegants del Port aquest matí. Foto: Blog Barri del Port

Es tracta de la VIII Trobada Gegantera del Serrallo 2015 emmarcat en les festes en honor a la Verge del Carme que tenen lloc aquest cap de setmana i amb la que s'ha dut a terme una cercavila pels carrers del barri dels pescadors.

Els Gegants del Port durant la Cercavila. Foto: Blog Barri del Port

No serà l'única ocasió, ja que el proper cap de setmana serà el torn de les festes del Barri del Port, motiu pel qual es produirà una segona i similar trobada, ja que els Gegants del Serrallo estan convidats.

Cal fer al·lusió a un petit ensurt durant el ball conjunt final per part de Neptú. El gegant del Barri del Port ha caigut (veure vídeo) sense arribar a tocar el terra, agafat i frenat per diversos portadors sense lamentar danys a la peça tot i que sí mal d'esquena al portador d'aquell moment.

Ferran Diago, president de l'A.VV del Serrallo, Dani Porta, cap de colla Gegants
del Serrallo i Paco Ruiz, cap de colla Gegants del Port. Foto: Blog Barri del Port

Tret d'aquest ensurt, la jornada ha esdevingut festiva i molt calorosa i ha acabat amb un detall commemoratiu dels 25 anys dels Gegants del Serrallo que Dani Porta, cap de colla i Ferran Diago, president de l'A.V.V del Serrallo han entregat als caps de colla dels gegants convidats, entre ells els del Port amb Paco Ruiz, al capdavant.