CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 de juliol del 2015

Participa al 1er Concurs 'El millor barret del Port 2015'

Exemple de barrets divertits

Arriba la 1a Edició del Concurs 'El millor barret del Port 2015' emmarcat en les XXVI Festes del Barri del Port. Anima't i sorprèn al veïnat creant un barret original i estrambòtic i guanya! 

Aquest nou concurs serà una proposta per a la nit de dissabte 25 de juliol durant el Sopar de Germanor. T'animem a que vinguis al sopar popular amb un barret tunejat de la forma més divertida i sorprenent possible. Creació lliure i per a tots els públics! Cal que t'inscriguis enviant un correu a blogbarridelport@hotmail.com o trucant a l'Associació de veïns al 977 24 10 50. Si no pots venir, pots participar igual!

Utilitza la imaginació!

No cal gastar-se molts diners, agafa un barret i tuneja'l amb materials senzills i econòmics (paper, cartró, goma-espuma, alumini...) i sobretot imaginació, que són les claus per crear i disposar d'un barret divertit. A continuació podeu veure un vídeo amb exemples de barrets de diversa tipologia. També podeu -clicar aquí- per veure un programa on mostren consells i el mode de crear-los, tot i que no cal complicar-se massa. Si t'inspires amb el barri molt millor!! Hi haurà premis! T'esperem!



'Amic invisible, regals sorpresa!'

La mateixa nit del Sopar de Germanor una altra proposta et convida a portar un regal (no cal gaire car, un detall...) embolicat. Tots els que participin intercanviaran regals de forma aleatòria sense saber què hi ha a l'interior. Què et tocarà? Sorpresa!

Properament tots els detalls de les festes i els actes d'enguany.