CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 de juliol del 2015

Vols ser la nova princesa de La Cucafera Baixa? Càsting 2015! Apunta't fins al 20 de juliol


Totes les nenes d'entre 6 i 9 anys que vulguin ser la nova princesa de l'acte 'La Cucafera Baixa 2015' de les festes de Santa Tecla, al setembre, tenen opció fins al 20 de juliol.

Un any més, la Cucafera engega un càsting per escollir la nova princesa que l'acompanyarà durant les festes de Santa Tecla, a la representació de la llegenda de l'acte 'La Cucafera Baixa 2015' que per tercer any es realitzarà des de les escales de la Catedral a la Part Alta i fins a la Part Baixa, al Barri del Port.

El període d'inscripcions queda obert de l'1 al 20 de juliol en què els pares/mares hauran d'apuntar-les mitjançant un correu a blogbarridelport@hotmail.com o contactant amb l'Associació de Veïns del Port al carrer Reial, 9 baixos, o al telf. 977 241 050.

Una imatge de la princesa de 'La Cucafera Baixa 2013'.
Foto: Manuel López / Blog Barri del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com

Amb la col·laboració de FCC Serveis Ciutadans, la selecció tindrà lloc durant l'acte 'La Cucafera busca princesa' que enguany s'emmarcarà directament dins de les XXVI Festes del Barri del Port, dissabte 25 de juliol a les 18 h. Es faciltarà el poema que les candidates hauran d'aprendre i recitar de memòria sobre l'escenari, on també hauran de presentar-se al públic, així com algunes dades per demostrar coneixements bàsics sobre aquesta popular bèstia tarragonina.Totes les candidates rebran un obsequi, i la guanyadora a més de l'oportunitat d'interpretar el paper de la princesa, disposarà del vestit per fer-ho. 

*Pots veure en -aquest vídeo- entrevista a la Cadena SER
*Pots veure en -aquest vídeo- el càsting de l'any passat.