CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de juliol del 2015

Reobre el Kebab del carrer Orosi que la Guàrdia Urbana havia clausurat per qüestions sanitàries

Imatge d'arxiu sobre el Kebab del carrer Orosi

Des de fa un temps el Kebab Pizza Virona del carrer Orosi, al Barri del Port, ha reobert i torna a operar, després que al mes de març la Guàrdia Urbana fes tancar el local per qüestions sanitàries (veure).

Després de diversos avisos i cas omís, la Guàrdia Urbana va tancar a inicis del passat mes de març el Kebab Pizza Virona del carrer Orosi per haver detectat diverses anomalies higiènic-sanitàries durant inspeccions al mes de juliol de l'estiu de l'any passat. i per no haver-les solucionat en el temps posterior tot i les instàncies realitzades cap aquest local que va canviar d'amo diversos cops.

L'Informe de la Unitat Tècnica de Salut Pública recordava al propietari que els responsables tenen l'obligació de mantenir els locals nets i en bon estat. Es va detectar que en els congeladors no hi havia el termòmetre visible, el magatzematge dels productes i eines de neteja eren incorrecte, els contenidors d'escombraries no estaven en condicions adequades i els vestuaris no eren adequats. Davant això, s'instava al propietari a solucionar les deficiències "al més aviat possible per evitar un problema d'insalubritat pública" tot i que aquest no va fer cas i el local va ser finalment clausurat.

Reobertura després de solucionar els problemes

Recentment, aquest Kebab ha tornat a reobrir i ha recuperat la seva activitat. De fet, les bústies del barri s'han omplert amb propaganda sobre els seus menjars, menús, ofertes i serveis, fins i tot amb entrega a domicili.

Segons ha pogut saber el blog del Barri del Port, aquest establiment ha pogut reobrir després de solucionar els problemes i motius pels quals va ser clausurat.