CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de juliol del 2015

Un nou Clarel obrirà properament al Barri del Port junt al Dia del carrer Vapor

Una imatge de la lona anunciativa aquest matí al carrer Vapor. Foto: Blog Barri del Port

Aquest dimecres al matí, una gran lona penjada a la façana dels baixos del local del Supermercat Dia del carrer Vapor ha començat a anunciar la pròxima apertura d'un nou Clarel al Barri del Port.

Es tracta del conegut fins ara Schlecker que des de fa un temps ha canviat el nom a tots els seus establiments, com també a l'ubicat al carrer Apodaca. 

Ara un nou local, segurament més gran, s'ubicarà annex al supermercat Dia que pertany al mateix grup i aprofitant les instal·lacions. Aquest, ja va presentar canvis anteriorment quan va tancar i va reobrir més tard canviat d'ubicació la seva entrada per fer-se més accessible donat el pas pel carrer Vapor i la connexió entre la Part Baixa i el centre mitjançant les escales mecàniques.

Clarel està especialitzada en la venda de productes per a la cura personal, bellesa i llar.Les noves tendes, compten amb 2 persones per tenda, tenen una superfície de venda d'entre 160 i 260 metres quadrats com a mitjana, mentre que hi ha alguns establiments de format XXL amb un espai de 300 a 350 metres quadrats i en el qual es troben prop de 5.000 referències, com podria ser aquest cas.