CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de juliol del 2015

Les XXVI Festes del Barri del Port fan vibrar i gaudir més que mai al veïnat amb múltiples actes i assistents

Gran nombre d'assistents a la majoria d'actes. Foto: Blog Barri del Port


El Barri del Port ha vibrat més que mai aquest cap de setmana amb les seves XXVI Festes Majors al carrer Sant Miquel, on s'han dut a terme múltiples actes i amb gran nombre d'assistents.

Èxit rotund i grans valoracions enguany per les Festes del Barri del Port 2015 que en aquesta edició, s'han superat. Així ho ha valorat el president de l'Associació de Veïns del Port, José Ruiz, qui en acabar les festes es mostrava content i satisfet amb el resultat. "La gent ha gaudit i s'ha trobat a gust i això sempre és una satisfacció personal, enguany ha estat superior" declara Ruiz.

I es que ja el programa festiu es presentava enguany fort i amb bones espectatives, gran promoció mitjançant cartells diversos pel barri i la recuperació i renovació de la revista de festes.

Espectacles i actes diversos per grans i petits. Foto: Blog Barri del Port

Varietat d'actes

Entre els actes, han destacat les exhibicions de ball de l'Escola Nou Ritme, d'arts Marcials del centre Mugendo i la màgia del Mag Manu que han acaparat l'atenció del gran nombre d'assistents en tots tres espectacles. També bona resposta les revetlles amb Rumbes Canya i Aquarama o actes per als més petits com l'Animació Infantil, els inflables, la cercavila Disney o la gimcana i el concurs de dibuix amb un gran nombre de petits participants.

Els actes populars i tradicionals no s'han quedat enrere com és el cas de la xocolatada, la musclada, el sopar de germanor o la festa de l'escuma. Mediàticament els mitjans de comunicació han posat la mirada en el pregó, el càsting 'La Cucafera busca princesa 2015' i la festa d'aniversari dels 25 anys dels gegants del port amb cercavila i reconeixement als portadors.

Èxit de participació al photocall festiu per on han passat
molts veïns i assistents. Foto: Blog Barri del Port

Bona resposta

Fins i tot els nous concursos com 'Quina tapa!' o 'El Millor barret', han tingut finalment participació i tan sols 'La torre més alta' i 'L'amic invisible' no van dur-se a terme. També ha destacat durant els tres dies de festa la gran quantitat de premis repartits entre els assistents amb regals de marxandatge diversos tant per a grans com per a petits, alguns repartits i altres sortejats com també un pernil en cadascuna de les nits de revetlla.

Amb tot plegat les festes han fet gaudir al veïnat qui s'ha mostrat participatiu i satisfet, motius que salden l'esforç i gran treball que hi ha rere l'organització. Cal fer menció també a tot un encert per part d'aquest blog amb el "marc festiu" a mode de photocall on molts veïns i veïnes, polítics, convidats, grans i petits, s'han prestat i s'hi han fotografiat. Ja estan totes les fotos al nostre facebook (veure).

A continuació un vídeo de resum i balanç per part de Barri del Port TV, el canal de vídeos del barri a Youtube on es van oferint tots els vídeos de les festes.