CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de juliol del 2015

Ana Santos, regidora de la Part Baixa: "Cal reactivar la zona, serà un dels meus objectius, escoltar als veïns i tractar de millorar-la"

Ana Santos durant la seva intervenció al pregó d'enguany. Foto: Blog Barri del Port

Ana Santos, veïna i nova regidora de la Part Baixa ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio que cal reactivar la zona i aquest serà un dels seus objectius.

"Escoltaré i canalitzaré les idees i desitjos del veïnat i intentaré que millori" ha declarat Santos, qui també s'ocuparà del Serrallo, Residencial Palau i Verge del Carme. Segons la nova regidora de Serveis a la Persona, "cal canviar el llenguatge amb què ens referim a la Part Alta i Part Baixa" donant a entendre que tot és Tarragona, tot és ciutat.

Santos, ha fer referència també a les festes que han tingut lloc aquest cap de setmana al Barri del Port on de fet ha estat pregonera junt a l'arquitecte tècnic, Josep Maria Buqueras (veure).

"És un barri de gent bona"

"Estic triplement contenta, en primer lloc perquè estem de festa, en segon lloc per haver estat designada regidora del meu barri i en tercer lloc agraïda per haver-me fet pregonera enguany" començava Santos la seva intervenció al pregó.  Reconeixent que el seu barri li agrada molt i que viu al carrer Apodaca com van fer els seus avis, Santos considera que aquest "és un barri de gent bona". 

La seva situació propera al Port, la platja, el patrimoni que hi ha al barri, van ser altres coses que Santos va destacar abans de donar pas a les paraules de Buqueras qui, amant del modernisme, també va fer referència al llegat patrimonial de la zona.