CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 d’octubre del 2012

El Pla de neteja i millora 'Pose'm a punt' arriba aquesta setmana a la Zona 2 de la Part Baixa

(en castellano -aquí-)

El Pla de neteja i millora 'Pose'm a punt' s'efectua aquesta setmana a la Zona 2 de la Part Baixa després de portar-se a terme al epicentre del Barri del Port durant la setmana passada.

Aquesta nova actuació s'allargarà a cinc dies, un més que l'anterior zona, i abarcarà els voltants dels carrers Doctor Zamenhof cap a Jaume I i fins a Torres Jordi.


Com indica el mapa de previsions (clica a sobre per ampliar-lo):

Dilluns 15 d'octubre: carrers Doctor Zamenhof, Caputxins, Passatge dels Forns i carrer Sevilla.

Dimarts 16 d'octubre: la baixada del Carrer Eivissa fins a Jaume I (inclòs), i la part dels carrers Felip Pedrell, Smith, Reial i del Mar compresa entre Jaume I i Pere Martell (aquest no inclòs)

Dimecres 17 d'octubre: Carrer Eivissa fins a la rotonda i tot el carrer Pere Martell.

Dijous 18 d'octubre: Carrer Manuel de Falla fins a la rotonda amb Vidal i Barraquer (aquest no inclòs) i resta dels Carrers Eivissa, Felip Pedrell, Smith, i Reial.

Divendres 19 d'octubre: part inferior del Carrer Francesc Bastos, resta del Carrer Manuel de Falla, part inferior del Passeig de la Independència, part inferior de Vidal i Barraquer (Tabacalera), Carrer Torres Jordi, Xavier Montsalvatge i perpendiculars, carrer de Josep Català i Rufa, Carrer de José Maria Malato. 

Les actuacions s'efectuen cada dia entre les 09h i les 13.30h en els carrers indicats i per aquest motiu han d'estar lliures de vehicles, com alerten les senyals de la via pública, entre les 20h del dia anterior fins les 16.30h del dia en que es produeixen les tasques de neteja i millora.