CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 d’octubre del 2012

L'Associació d'Amics 'La Muralla' del Barri del Port celebra el Dia Mundial de la Salut Mental

(en castellano -aquí-)

Aquest 10 d'octubre es celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. Amb aquest motiu, l'Associació d'Amics Ment i Salut 'La Muralla', que té situat el Club Social al Carrer Sant Miquel 16 baixos, del Barri del Port, està portant a terme una sèrie d'activitats del 5 al 20 d'octubre.

L'objectiu és trencar estigmes sobre les malalties que afecten el coneixement i les emocions, i fer visible la malaltia a la societat reivindicant més implicació per part de les administracions.

El passat divendres es va inaugurar l'exposició 'Visions' amb quadres pintats pels usuaris de 'La Muralla' i dissabte es va fer una sortida a Sabadell. Dilluns van poder pintar diverses vistes de la Plaça de la Font junt amb artistes tarragonins i va tindre lloc la presentació del Documental 'Balls robats', mentre que dimarts la conferència 'La Fageda, 30 anys d'empresa social'.

Aquest dimecres arriba el torn de la conferència 'Lunética i Joia, dos exemples de comunicació' que tindrà lloc de 19h a 21h a la Sala d'actes de la Cambra de Comerç.

Finalment, el proper dissabte 20 d'octubre es produirà la VII Trobada de Families de l'Associació 'La Muralla'. La seu de l'entitat es troba a l'Hotel d'Entitats de l'Edifici La Pedrera al C/Pons d'Icart s/n, 6a planta, despatx 14.