CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 d’octubre del 2012

La Sala Zero repinta la façana i ja està preparada per a la reobertura d'aquest divendres nitAmb actuacions musicals sorpresa es presenta la nova etapa de la Sala Zero que reobre les seves portes aquest divendres nit al Carrer Sant Magí del Barri del Port, tal com havíem avançat (veure)

La façana ha estat repintada amb nou color i la doble inauguració d'aquest divendres 5 i dissabte 6 espera acollir un gran nombre de clients a la mítica sala tarragonina que va tancar portes fa gairebé mig any i amb nous propietaris. Aquests dies s'ultimaven detalls.

Per la seva banda, els veïns es mostren reticents i amb el punt de mira sobre la Sala per les múltiples denúncies i queixes que aquesta va ocasionar en etapes anteriors durant els seus 20 anys al barri, tal com van expressar a la reunió veïnal del passat dijous 27 de setembre.

El veïnat espera que els nous propietaris vetllin pel descans del barri de manera que el seu èxit com a local d'oci no es vegi relacionat amb molèsties i problemàtiques per part de clients al carrer.

Si ets veí/veïna d'aquest carrer i vols plasmar alguna opinió al respecte, contacta a blogbarridelport@hotmail.com