CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 d’octubre del 2012

L'Associació de Veïns del Barri del Port inicia la propera setmana cursos de risoteràpia i costura

(En castellano -aquí-)

Activitat gratuïta fins a Maig


Per a Gent Gran especialment, però obert també a altres edats, l'Associació de Veïns del Barri del Port inicia la propera setmana dos cursos, un de risoteràpia i un altre de costura.

La risoteràpia és una tècnica psicoterapèutica que aporta beneficis mentals i emocionals a partir del riure i aprendre a riure. Una activitat que es realitza en grup per tal de contagiar el riure d'uns als altres ja que no és el mateix riure sol que en companyia ajudant i contagiant a fer-ho als que més els hi costa. Una forma de desdramatitzar, ser optimista i afrontar la vida i les seves situacions, així com riure's d'un mateix sense vergonya. És bàsic i recomanable riure un minut almenys tres cops al dia, això permet millor qualitat de vida.

El curs de risoteràpia és gratuït i començarà dilluns a les 17.30h al local social de l'Associació de Veïns del Barri del Port del Carrer Reial, 9.

Al mateix lloc començarà dimarts a les 17h un altre curs, aquest de costura. Les dues activitats són gratuïtes i pretenen estimular l'entreteniment, la distracció i la relació social entre la gent gran, i es duran a terme fins al mes de maig.

Per a més informació: Tlf. 977.24.10.50