CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 d’octubre del 2012

Els contenidors taronges de recollida de roba al Barri del Port seran retirats

(en castellano -aquí-)

També a la resta de la ciutat


L’Ajuntament de Tarragona preveu retirar dels carrers de la ciutat els contenidors taronja destinats a dipositar roba.

Aquests punts de recollida ja han protagonitzat diversos episodis de vandalisme: alguns han estat cremats o pintats, i la majoria pateixen robatoris d'individus que entren per l'obertura a l'interior per tal d'extreure'n la roba, fins i tot fent entrar a nens petits.

Per aquest motiu, el consistori tractarà d'acabar amb aquest problema proposant a l'entitat 'Roba Amiga' de la Fundació Formació i Treball reubicar-los en altres punts més vigilats o al costat de grans superfícies i centres comercials enlloc dels barris i el centre de la ciutat, o pensar-ne algun altre tipus de recollida per a la gent necessitada a qui va destinada.

S'han rebut moltes denuncies ciutadanes al respecte, també per la imatge que dona i per la roba que acostuma a aparèixer escampada al terra.

Al Barri del Port algun d'aquests contenidors ja havia estat enretirat com el del Carrer Barcelona, víctima vandàlica, però encara hi ha algun com el del carrer Felip Pedrell que serà retirat junt amb els altres 60 de la ciutat.

Font: tarragonaradio.cat