CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 d’octubre del 2012

Els arbres del Barri del Port haurien de ser substituïts per altres més adequats segons els veïns

(en castellano -aquí-)

Segons els vots rebuts en l'Enquesta que aquest Diari-Blog ha ofert al llarg de dues setmanes als lectors i veïns del Barri del Port, i també a Facebook, els arbres del barri haurien de ser substituïts per uns altres de més adequats.

El passat 27 de setembre alguns veïns del Barri del Port van transmetre a l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, en una reunió conjunta (veure), la molèstia per uns arbres amb unes flors i fulles que al caure embruten el terra i provoquen relliscades i incidents. L'alcalde va proposar un sondeig per veure si el veïnat preferia per a això una substitució o més aviat una retirada davant aquells que consideren que a causa que els carrers són estrets la millor solució seria treure'ls.


El 75% dels vots indica que els veïns, participants de l'enquesta, consideren que els arbres haurien de ser substituïts per uns altres més adequats que no embrutin ni facin relliscar. Per contra, un 11% de vots prefereixen la seva retirada, encara que enfront d'això un 15% de vots manifesta que la presència d'arbres als carrers és necessari ja que aporten oxigen i vida al barri.



Aquesta enquesta pot ser un tastet del sondeig que l'Ajuntament i l'Associació de veïns portaran a terme per tal de decidir com resoldre el problema.