CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de març del 2019

Barri del Port TV estrena nova etapa i temporada d'entrevistes

Barri del Port TV, la televisió del barri, com a canal de vídeos i continguts audiovisuals del Blog del Barri del Port tant a Youtube (238 seguidors) com ara també a facebook (2.430 seguidors), enceta nova etapa recuperant l'espai d'entrevistes.

El canal ha renovat logo i ha llançat nova careta amb imatges de diversos indrets del barri, i anirà oferint continguts relacionats amb la seva actualitat, història, activitat i la seva gent, el veïnat.

Presentat per Adrià Recasens, l'espai d'entrevistes tot i que es desplaçarà per diversos punts i ubicacions del barri com fins ara, potenciarà aquest cop de forma rellevant l'escenari del magatzem de l'AVV del Port, al carrer Sant Miquel, properament a mode de plató-teatre amb l'objectiu de fins i tot a la llarga acollir públic, oferint un punt de trobada i entreteniment obert al veïnat. 



Tare Cortés, primer convidat

D'aquesta manera l'espai vol començar d'una forma molt rudimentària i anar creixent i reformant la seva escenografia i atrezzo per rebre als convidats. En aquest sentit es fa una crida per qui vulgui aportar i fer donació de mobiliari que en pugui donar ús i servir com un sofà i altres elements funcionals i de decorat, així com aportar propostes i suggeriments contactant a blogbarridelport@hotmail.com.

La primera entrevista d'aquesta nova etapa s'oferirà aquesta mateixa setmana amb Tare Cortés, cantant tarragoní de flamenc que després del seu pas per La Voz d'Antena 3 actua dissabte nit a l'Associació Andalusa del barri (veure) i es farà a la seu de l'entitat.