CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de març del 2019

Els carrers Rebolledo i Nou de Sant Pau es queden sense el frondós arbrat al Barri del Port

Un dels arbres talats al carrer Rebolledo. Foto: Blog Barri del Port

Des de fa unes setmanes, el veïnat s'haurà adonat i haurà trobat a faltar els grans i frondosos arbres del carrer Rebolledo i Nou de Sant Pau que han estat suprimits, talats, en la seva totalitat.


Carrer Nou de Sant Pau sense arbres. Foto: Blog Barri del Port

Alguns veïns fins i tot s'han queixat per l'ombra que generaven als bancs d'aquesta zona i perquè hi formaven part de la seva fisonomia. Per contra, els arbres de carrers com Reial i Sant Miquel, de mida molt menor i que l'Associació de Veïns del Port ha demanat reiteradament que siguin retirats, s'hi mantenen. I es que aquests, suposen molèstia de pas pel que fa a la mobilitat i accessibilitat, a banda d'accidentalitat a causa de les flors que generen i cauen a terra provocant relliscades.

Així destacava l'arbrat del carrer Rebolledo

Des de l'entitat veïnal s'indica que "l'arbrat de l'entorn del carrer Rebolledo s'ha hagut de suprimir perquè han vist que estaven malalts i la idea de l'Ajuntament és replantar-ne properament altres". Igualment alguns veïns desconfien que així sigui donat que s'han tapat els clots, els parterres, tot i que des de l'AVV del Port s'espera que sigui temporalment per qüestions de seguretat.