CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de març del 2019

Rubén Viñuales: "Hem de connectar els carrers Apodaca i Unió amb els creueristes”

Viñuales durant la trobada
Rubén Viñuales, candidat a l'alcaldia a les eleccions municipals 2019 per part de Ciutadan's Tarragona, s'ha referit aquest divendres al Barri del Port i la Part Baixa en diversos aspectes, tot indicant que "cal una actuació integral".

Ha estat durant la primera de les trobades que els #TuitairesTarragonins han programat amb els alcaldables de les #MunicipalsTGN19 amb l'objectiu de conèixer alguns punts del seu programa electoral i sometre als candidats a les preguntes ciutadanes enviades via twitter.

Viñuales ha estat el primer dels candidats en participar, i en referència al barri ha assenyalat que, en termes de mobilitat, "cal treure els arbres del carrer Reial per millorar la seva peatonalitat, habilitar-lo d'un únic sentit i fer de sentit contrari el carrer del Mar i guanyar espai de les vies".

Aposta per la policia de proximitat


Pel que fa a la seguretat, preguntat pel perfil del Blog del Barri del Port, Viñuales ha reconegut que "hi ha carrers del barri que de nit em pa por passar", fet pel qual cal incrementar la il·luminació ja que "és un barri molt fosc". També i considera que "cal apostar per recuperar la policia de proximitat". En aquest sentit indica que poden fer patrullatge en scooter sense pistola i assegura que "hi han 12 scooters mortes de fàstic a dependències de la Guàrdia Urbana". I afegeix que "un dels grans problemes del Barri del Port és l’Okupació il.legal d’immobles. Expropiarem tots els pisos de grans tenidors".

En quant a la neteja, Viñuales indica que "és un barri molt brut, Tarragona no és guarra, però està molt bruta i s’ha de lluitar contra l’incivisme i posar més persones a controlar el contracte de la neteja”. A més, considera que el barri és la unió entre el centre i el Port i que per tant "hem de connectar els carrers Apodaca i Unió amb els creueristes", tot lamentant que la seva arribada en cap de setmana faci que es trobin amb una "ciutat tancada" comercialment parlant.

Finalment, sobre el patrimoni del barri, Viñuales reconeix i lamenta que "no ensenyaria orgullós el Teatre romà de Tarragona. Sembla un encofrat d’obra".