CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de març del 2019

El veïnat del Barri del Port prioritza la remodelació de la Plaça dels Carros abans que la Plaça dels Infants

Pla Plaça dels Carros segueix esperant la seva remodelació

La Plaça dels Carros i la Plaça dels Infants, dues places rellevants del Barri del Port que requereixen des de fa temps una actuació urgent tal com reclama l'AVV del Port i el veïnat. No obstant, posats a triar, amb un 60% la Plaça dels Carros té major prioritat entre els 305 vots participants de l'enquesta que durant una setmana ha estat en marxa al facebook del Blog del Barri del Port.

D'aquesta manera, la Plaça dels Carros ha rebut 184 vots mentre que 121 vots han anat dirigits a la Plaça dels Infants. Aquest resultat podria explicar-se donat que als darrers anys s'han realitzat algunes intervencions a la Plaça dels Infants i cap a la Plaça dels Carros.

Entre els 74 comentaris obtinguts, els usuaris reconeixen que cal millores en totes dues places, tot i que hi ha qui mostren partit per la dels Carros per ser una entrada i pas cap al Port i els qui en canvi consideren que cal millorar la dels Infants enfront l'Escola Oficial d'Idiomes i més freqüentada per infants, amb crítiques als canvis fets i assenyalant que no compleix bones condicions. En aquest sentit, el veïnat considera que un dels principals problemes en totes dues són els excrements dels ocells que afecten es bancs, gronxadors i l'entorn, fent-lo insalubre. 

Des de l'AVV del Port indiquen que l'Ajuntament els ha fet saber les intencions de remodelar la Plaça dels Carros junt a carrer Apodaca i carrer Reial. No obstant, donada l'època electoral, hi ha escepticisme fins no veure resultats.