CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de març del 2019

Dídac Nadal: "cal mesures urgents ja que el Barri del Port és un dels millors que tenim"

Dídac Nadal durantla trobada.
Dídac Nadal, acaldable a les Municipals de 2019 pel PDeCAT Tarragona (sigles a comfirmar), afirma que "el Barri del Port és un dels millors que tenim" i per aquest motiu considera que "és necessari mesures urgents i un pla de xoc per atacar totes i cadascuna de les seves necessitats", ja que "s'ha de ser honest, l'han menystingut molts anys i ja no hi ha prou amb microurbanismes i petits rentats de cara".

S'hi ha referit aquest dissabte al matí durant la segona trobada dels #TuitairesTarragonins amb els alcaldables i que ahir ja es van citar amb Rubén Viñuales, qui també va parlar sobre la situació del barri (veure).


Nadal, qui recentment també va tenir una trobada amb el veïnat del Barri del Port (veure), creu en la necessitat de regular el trànsit del carrer Reial i compensar amb carrer Lleó i del Mar, a més de recuperar espai de les vies, apostant com d'altres partits per una rambla.

Voreres i aslfatat deficients


En el mateix terreny de la mobilitat, assenyala que "cal renovar l'asfaltat i les voreres, actualment molt deficients", així com la il·luminació. "Hem de fer que els carrers Apodaca i Unió siguin pols d'unió entre la Rambla Nova, Illa Corsini i la Plaça dels Carros".

Pel que fa a la seguretat, "s'ha d'instaurar la policia de barri amb patrullatge a peu o moticiletes" aposta Nadal, qui també considera necessari tenir presents "la falta d'equipaments com la llar d'infants, de jubilats i centre cívic".