CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de març del 2019

Detingut un jove multireincident que va entrar a robar a un habitatge de la Part Baixa torturant al propietari

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre multireincident especialitzat en robatoris amb força a l'interior de vehicles, segons informa el Diari de Tarragona.

Es tracta d'un veí de Valls de 26 anys que el proper dia 27 serà jutjat per haver accedit junt a un altre individu a un habitatge del carrer Xavier Monstalvatge a la Part Baixa. Segons indica el rotatiu se l'acusa d'un delicte de robatori amb violència en casa habitada i detenció il·legal donat que un cop va arribar l'inquilí, a més de robar-li el mòbil, l'hauria estat torturant durant una hora lligant-lo a una cadira i propinant-li patades, genollades i cops de puny. El fiscal li demana fins a 6 anys de presó. 

Igualment, en el que en el que portem d'any ha estat detingut ja quatre cops tot i que acumula 42 antecedents policials, la majoria per delictes contra el patrimoni, fet pel qual el veïnat lamenta i denuncia que es demostra que aquest tipus de fets no tenen efectes en termes de justícia, igual que amb l'onada constant i imparable de robatoris a vehicles del barri, motiu pel qual es segueix reclamant #PerUnBarriDigne.

Va ser el passat dijous quan, segons el Diari, aquest individu va ser detingut novament a la Part Baixa després de ser identificat per haver-se deixat una jaqueta a l'interior d'un dels vehicles als que hauria trencat la finestra per robar.